pięknie się prezentuję.
Ps. Teraz już się domyślam, kto wygrał licytację czerwonego mercedesa
MRO

norbert1222 pisze:A ja już wiem kto kupił świńskie porsche![]()
![]()
Tak to jamrobaszki pisze: Ps. Teraz już się domyślam, kto wygrał licytację czerwonego mercedesa
MRO

Tak przy małej prędkości może się tak zdarzyć. Przy zjeździe z wiaduktu tak mam, lecz przy większej prędkości nie jest to problemem. Pewnie z czasem trochę wypłaszczę ten zjazd, zwłaszcza że teraz jest tam dosyć prowizorycznie to zrobione.norbert1222 pisze:A jeszcze miałem dopisać że też mam FORDA CAPRI ale 132 i miałem taki problem z nim że jak podjeżdżał pod most albo z niego zjeżdżał to szorował tym wystającym przodem o tor a przednie koła przez chwilę były w powietrzu. Potrzeba szlifowania była. Ale to w skali 132. A u ciebie w 124 też coś takiego jest??
norbert1222 pisze:Ze zdjęć widzę że masz podobny problem z elementami toru jak ja. Kiedyś o tym pisałem. Między poszczególnymi elementami niekiedy robi się taki uskok jakby krawężnik.
Przy montowaniu poboczy trochę mi się porozjeżdżały tory, będę musiał to ogarnąć. Na szczęście z przepływem prądu nie mam problemu i jazda jest płynna. A jakichś "mechanicznych" zaczepów też nie mam.lucky_luke pisze:Ten uskok to na łączeniu elementów toru najbardziej po prawej na pierwszym zdjęciu? To wygląda trochę na słabe łączenie - spowodowane niedociśnięciem lub nienaturalnym wygięciem toru w innymi miejscu co się przekłada na braki w łączeniu kolejnych elementów.
Generalnie wygląda super, zazdroszczę bogactwa miejsca na rozłożenie torui polecam sprawdzić (zamiast Cockpit xp) aplikację SmartRace: jest po polsku (również komunikaty głosowe!), dodatkowo można dokupić m.in. symulację uszkodzeń, zmianę pogody, VSC i inne dodatki
Myślę, że szczególnie ten język polski się sprawdza, kiedy jeździ się z dzieciakami

https://allegro.pl/oferta/adapter-bluet ... 8592718762Casamio pisze: Odstrasza mnie tylko, że to apka na tel/tablet. Dochodzi kombinacja z przekazaniem wyświetlanych informacji na telewizor. W ogóle to chyba jest problem z zakupem app connect, widział ktoś ostatnio w jakimś sklepie?