Wszystko o Slot cars - tory samochodowe w skali 1:43 i 1:32 oraz 1:24. Carrera GO, Carrera Digital 143 i Carrera Digital 132, Scalextric, Ninco itp. Tor wyścigowy dla hobbysty i początkującego
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witaj na forum torysamochodowe.pl!
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Każdy kiedyś zaczyna swoją przygodę z nowym hobby. Tu możesz zadawać pytania związane ze startem, uruchomieniem i podstawami. Nie wiesz co kupić, nie orientujesz się w rożnych zestawach startowych - spytaj innych
po dłuższym czasie umieściłem kolejny film na kanale youtube.
możecie w nim zobaczyć największy zestaw carrera w 2017 czyli Race of Victory w skali 124.
Jeśli się wam podoba to proszę lajkujcie i udostępniajcie i oczywiście subskrybujcie kanał wciskając również dzwoneczek . Pomoże to w tworzeniu kolejnych filmów.
Hej Petrus,
kolejny świetny film, będzie pomocny dla początkujących adeptów naszego hobby.
Proponuję, w nawiązaniu do tego filmu, w następnym parę słów o programowaniu samochodów.
Pozdrawiam
MRO
Witam
Brawo tego trzeba i jak jeszcze po niemiecku to bym dorzucił angielską wersje to już był by czad
Ale naprawdę pomocnik super
Brawo Brawo
Pozdrawiam
TM