Niestety jest bez lusterek i spoilera, a koszt w/w to połowa wartości autka
Trzeba bedzie cos dopasować i dorobic, ehhh.

Jak tylko doleci bierzemy na warsztat.

Skala oczywiście 1:32mrobaszki pisze:Gratuluje, możesz pochwalić się i powiedzieć skąd to cudo leci i za ile? jeśli to nie tajemnica.
Skala 1/32?
Ps. Ja zakupiłem za 16£ Subaru Imprezę, czekam jak dotrze, a później digitalizacja

Mro, a ona nie jest 4x4?mrobaszki pisze:Gratuluje, możesz pochwalić się i powiedzieć skąd to cudo leci i za ile? jeśli to nie tajemnica.
Skala 1/32?
Ps. Ja zakupiłem za 16£ Subaru Imprezę, czekam jak dotrze, a później digitalizacja

p_bladek pisze:Mro, a ona nie jest 4x4?mrobaszki pisze:Gratuluje, możesz pochwalić się i powiedzieć skąd to cudo leci i za ile? jeśli to nie tajemnica.
Skala 1/32?

Jak się tak głębiej zastanowic to całkiem niezła inwestycja, patrząc na modele z przed kilku lat i ich ceny Na Ebaymrobaszki pisze:Zacny, potwierdzam.
Ciekawe jak będzie jeździł na torze, ale to pewnie nie jest najważniejszesamo kupowanie i zbieranie jest fajniejsze.

Przyszedł spoiler. Zdjęcia na szybko z toru bo ścigaliśmy się z synem. W tle zapora betonowa z siatką. Jest z materiału "ala" guma, więc nadaje się idealnie. Wracając do fot. polakierowałem też lusterka pod właściwy kolor.Petrus pisze:Brawo, super relacjaPiękny samochód. Oczywiście jak przyjdzie spoiler to prosimy o zdjęcia.