Witajcie,
Wielu z Was pytało mnie jak można zakupić oprogramowanie Cockpit-XP i czy mogę w tym pomóc.
Co pewien czas zamawiam zbiorczo kilka rzeczy, więc proszę o informację czy coś potrzebujecie.
Dla uproszczenia podaję kilka rzeczy standardowych, najbardziej potrzebnych:
1. Licencja oprogramowania - 140 pln
2. Kabel USB PC do CU 2m - 140 pln
3. USB BOX w konfiguracji 8 wejść i 8 wyjść - 230 pln + ewentualnie kabel pomiędzy PC a USB BOX 2m - 30 pln
4. USB BOX 2A w konfiguracji 8 wejść i 8 wyjść (dzięki tej wersji 2A sterujemy klawiszem start i ESC z CU za pomocą komputera, reszta funkcjonalności taka jak przy standardowej USB BOX) - 260 pln
5. Licencja na 8 wejść i wyjść do USB BOX - 90 pln
4. 1 szt. IR - Sensor (bez licencji = trzeba zakupić licencje z pkt. 5) - 25 pln
Cały hardware jest "złożony" i gotowy do użycia.
Do tego dochodzi koszt wysyłki 20 pln.
Jeśli macie inne potrzeby konfiguracji to dajcie znać na forum w części poświęconej temu programowi to pomożemy w doborze optymalnego "zestawu".
Witaj na forum torysamochodowe.pl!
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
Możliwość zakupu programu Cockpit-XP i osprzętu
- Petrus
- Administrator
Możliwość zakupu programu Cockpit-XP i osprzętu
Pozdaaaaaawiam 
Petrus
----------------------------------------
"Wcale nie trzeba być szybkim, aby być pierwszym"

Petrus
----------------------------------------
"Wcale nie trzeba być szybkim, aby być pierwszym"
-
- Użytkownik szos
Re: Możliwość zakupu programu Cockpit-XP i osprzętu
Witam, jestem zainteresowany zakupem zestawu i jeszcze bym chciał kupić światła startowe ( podwóje ale bez rampy) https://shop.cockpit-xp.de/startampel/b ... ampel.html plus jakieś niezbędne do tego części. Czy to u Ciebie zamawiać?
-
- Mistrz kierownicy
Zakupy tylko oprogramowania czy przedmioty fizyczne też? Jeżeli tak to jaki sklep przejrzeć?
-
- Użytkownik szos
Cały sklep z programem i oprzyrządowaniem do cockpit xp jest tu: https://shop.cockpit-xp.de/, a światła startowe wydaje mi się, że robi jakaś zewnętrzna firma i współpracuje z tymi z cockpitu.
-
- Użytkownik szos
A mam pytanie, co ten usb box robi i do czego te ir sensory są potrzebne, i jak te sensory się montuje i ile ich potrzeba, żeby wszystko fajnie funkcjonowało w najbardziej wypasionej opcji. A miał ktoś do czynienia z tymi światłami startowymi? Ktoś mógłby to łopatologicznie wytłumaczyć plizzz