Witam,
Niestety jedna część toru mojego syna została złamana a konkretnie część która składa koło do jazdy. Na oficjalnej stronie wyczytałam, iż nosi to nazwę Looping Set. Jest to część do toru Go!, ale na stronie piszą że również do Digital 143 część pasuje więc szukam wśród osoby między posiadaczami któryś z tych torów. Aczkolwiek nie musi być to całe te koło, wystarczy jedna część z której się składa (tworzy ją). Bardzo mi zależy na znalezieniu tej części zamiennej, ponieważ synek, dostał to na święta i jak widać długo się nim nie nacieszył. Chetną osobę do transakcji prosiłabym o kontakt mailowy: martynka.denisiuk@hotmail.com lub tutaj.
Pozdrawiam
Witaj na forum torysamochodowe.pl!
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
Kupię część Carrera Go lub Digital 143
-
Marris
- Starter

- Petrus
- Administrator

Re: Kupię część Carrera Go lub Digital 143
Marris pisze:Witam,
Niestety jedna część toru mojego syna została złamana a konkretnie część która składa koło do jazdy. Na oficjalnej stronie wyczytałam, iż nosi to nazwę Looping Set. Jest to część do toru Go!, ale na stronie piszą że również do Digital 143 część pasuje więc szukam wśród osoby między posiadaczami któryś z tych torów. Aczkolwiek nie musi być to całe te koło, wystarczy jedna część z której się składa (tworzy ją). Bardzo mi zależy na znalezieniu tej części zamiennej, ponieważ synek, dostał to na święta i jak widać długo się nim nie nacieszył. Chetną osobę do transakcji prosiłabym o kontakt mailowy: martynka.denisiuk@hotmail.com lub tutaj.
Pozdrawiam
Witaj Marris
czy możesz umieścić zdjęcie tej części, o którą chodzi?
Pozdaaaaaawiam 
Petrus
----------------------------------------
"Wcale nie trzeba być szybkim, aby być pierwszym"
Petrus
----------------------------------------
"Wcale nie trzeba być szybkim, aby być pierwszym"
- GOPiotrGO
- Ścigant

Re: Kupię część Carrera Go lub Digital 143
Rzeczywiście dobrze by było abyś umieściła zdjęcie tej części. Chyba wiem o co chodzi, ale najlepsze jest zdjęcie.