Witaj na forum torysamochodowe.pl!

Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.

Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.

Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube
SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.

Powrót na tor po 20 latach

Poznajmy się! Napisz co Ciebie interesuje i skąd jesteś. Może wspólny wyścig ??
ODPOWIEDZ
Mikado66
Starter
Starter

Powrót na tor po 20 latach

Post autor: Mikado66 »

Cześć, jestem Krzysztof. Tor i modele aut posiadam od 2004 roku. W tamtym okresie byłem bardzo zaangażowany w to hobby. Dorobiłem się 18 autek w tym 8 Carrery i 10 AutoArt. Jednak po pewnym czasie cały zestaw wylądował w szafie na długie lata. Był moment, że chciałem wrócić do zabawy na torze, jednak już wtedy okazało się, że pare modeli nie chce jeździć tylko ślizga się, buksuje kółkami itp. Nie miałem czasu ani ochoty na zgłębianie problemu. Zestaw trafił jeszcze głębiej do szafy. Teraz mam wnuka.... Rozłożyłem tor. Z trudem znaleźliśmy 3 autka,które jako tako jeździły.
Tym razem, po skończonej zabawie, tor nie trafił do szafy. Trochę go zmniejszyłem aby nie drażnił i rozpocząłem intensywne prace serwisowe i testy. Dużo czasu zajęło szukanie Informacji w internecie, przede wszystkim na tym forum. Aktualnie mam dwa tygodnie prac za sobą, wymienione oponki w czterech modelach Carrery i wymienione zębatki w dwóch modelach AutoArt. Działam dalej... Radocha z samodzielnie wskrzeszonych autek jest ogromna.
Pozdrawiam z bydgoskiego Fordonu
ODPOWIEDZ