Witam, jako dziecko miałem prosty tor z PRL Autodraha - zwykła elipsa, 2 skrzyżowania i niesamowita frajda z zabawy. Samochody jeździły powoli, driftowały, wypadały, można bawić się w "ganianego".
Po latach kupiłem Carrera digital 132 i...czar prysł...auta jeźdżą szybko, nie driftują - albo jadą po torach albo wypadają - taka jazda zero-jedynkowa. Żadnej interakcji z drugim graczem ot... taka jazda na liczenie kółek - po paru tygodniach sprzedałem.
Teraz czytałem, że w autach wystarczy wyciągnąć magnesy aby nadać im trochę bardziej driftującej jazdy... i zastanawiam się: czy jeśli sobie kupię Carrera evolution, dokupię skrzyżowania, wyciągnę z aut magnesy...czy uzyskam podobne odczucia z gry? Mam wrażenie, ze z torami jest jak z grami - te nowe są dopracowane, precyzyjne ach i och a te stare miały...grywalność. Pytam, bo mam okazję kupić używkę Evolution i zastanawiam się, czy jestem w stanie "zbudować" coś na sty z autodrahy? Tam chyba były autka 1:24....więc rozwazam ich zakup też
tylko nie chciałbym uzyskać czegos takiego
https://www.youtube.com/watch?v=wwGVXtcHcWg&t=326s
to jest nudne...
Witaj na forum torysamochodowe.pl!
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
Autodraha vs Carrera
-
- Starter
Re: Autodraha vs Carrera
czy to forum śpi?
-
- Ścigant
Hej,
też miałem auto drahę, ale nie pamiętam "fizyki" jazdy...
Jedno jest pewne - wyjęcie magnesów zupełnie zmienia sposób jazdy i pozwala jeździć uślizgiem, wyczuć granicę przyczepności.
No i raczej wróć do digital. Zawsze możesz przełączyć się w tryb evolution.
też miałem auto drahę, ale nie pamiętam "fizyki" jazdy...
Jedno jest pewne - wyjęcie magnesów zupełnie zmienia sposób jazdy i pozwala jeździć uślizgiem, wyczuć granicę przyczepności.
No i raczej wróć do digital. Zawsze możesz przełączyć się w tryb evolution.
- DeathThorn
- Fast&Furious
- Kontakt:
no i masz carrera digital mozesz zakodowac predkosc maksymalna jazdy auta
chcesz wolno jak w PRL bedziesz mial wolno
chcesz wolno jak w PRL bedziesz mial wolno