Witam,
Przymierzam się do zakupu kilku rzeczy w Niemczech i jeśli ktoś potrzebował by jakieś rzeczy to mogę zamówić jedną przesyłka żeby wysyłka była tańsza.
Ponieważ jestem Tu nową osobą to mogę te rzeczy wystawić na allegro bez zarobku z uwzględnieniem prowizji allegro.
Z ciekawych rzeczy to Control unit plus zasilacz do digital 132 za cenę 129 zł bez prowizji allegro i kosztu wysyłki bo on jest zależny od tego ile będzie chętnych..(jeśli 3 osoby to plus 22 zł)
Więc cena bardzo dobra bo na allegro bez zasilacza 186 zł, a tu jeszcze w zestawie są dwie bandy.
Jeśli ktoś potrzebuje dodatkowy kontroler to on wychodzi 65 zł szt. plus prowizja i znów wysyłka.
Tory zakręt 1/60 to koszt 1 szt. 11.50 zł plus prowizja allegro.
Wszystkie rzeczy nowe z zestawów.
Tak jak napisałem nie chcę na was zarabiać a skompensować koszt wysyłki który kosztuje 15 euro i byłby do podziału na ilość osób chętnych.
Optymalnie 3 osoby i suma paczki do 150 euro bo taka jest kwota wolna od cła.
Kontakt do Mnie PW lub 537.411.001
Paweł
Witaj na forum torysamochodowe.pl!
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
Zakupy Niemcy
- Petrus
- Administrator

Re: Zakupy Niemcy
Fajna inicjatywa godna pochwały. A co jeszcze można zamówić? Czy specjalistyczne rzeczy tez takie jak felgi aluminiowe lub opony ortman lub jak dla mnie najlepsze Frankenslot?
Pozdaaaaaawiam 
Petrus
----------------------------------------
"Wcale nie trzeba być szybkim, aby być pierwszym"
Petrus
-
padamczyk.77
- Starter

Hej,
myślę że wszystko da się zamówić tylko zależy od cen czy warto..
Na pewno lepiej się opłaca na kilka rzeczy rozbić zamówienie bo nam koszty przesyłki maleją a ceny u nas na allegro są masakryczne,
tor 1/3 prosta 40 zł a w Niemczech 4 euro..
Zbierzmy chętnych zróbmy liste i znajdziemy odpowiedni sklep..
myślę że wszystko da się zamówić tylko zależy od cen czy warto..
Na pewno lepiej się opłaca na kilka rzeczy rozbić zamówienie bo nam koszty przesyłki maleją a ceny u nas na allegro są masakryczne,
tor 1/3 prosta 40 zł a w Niemczech 4 euro..
Zbierzmy chętnych zróbmy liste i znajdziemy odpowiedni sklep..
- Petrus
- Administrator

Ja już trochę to przerobiłem. Jak chcesz zamawiać standardowe części Carrery to chyba najbardziej opłaca się zebrać większe zamówienie i wysłać do jednego ze polskich sklepów internetowych (na PW mogę ci podać). Ceny są całkiem dobre i płaci się tylko za przesyłkę do ciebie. Jak będzie większa przesyłka to nawet może być gratis. Ceny są takie same lub mniejsze niż w standardowych sklepach niemieckich. W taki sposób kupowałem wszystkie części toru Carrera Digital 132 i działa to bardzo dobrze. Podobnie jest z samochodami.
Problem zaczyna się jak chcesz kupić rzeczy do tunningu. I w tym przypadku bez sklepu niemieckiego się nie obejdzie.Np. opony typu Ortmann lub Frankenslot.
Problem zaczyna się jak chcesz kupić rzeczy do tunningu. I w tym przypadku bez sklepu niemieckiego się nie obejdzie.Np. opony typu Ortmann lub Frankenslot.
Pozdaaaaaawiam 
Petrus
Petrus
- Petrus
- Administrator

Przyszedł czas na przetestowanie zamówienia w niemieckim sklepie.
Zamówiłem części tunningowe do Digital 124. Obsługa bardzo dobra! Odpowiadają prawie natychmiastowo i mogą doradzić.
Zobaczymy co przyjdzie
.
Zamówiłem części tunningowe do Digital 124. Obsługa bardzo dobra! Odpowiadają prawie natychmiastowo i mogą doradzić.
Zobaczymy co przyjdzie
Pozdaaaaaawiam 
Petrus
Petrus