Hej,
Nie wiem czy mogę tutaj umieści link do grupy albo jakąś reklamę ale na FB nie było żadnej grupy w tej tematyce i stwierdziłem, że może warto by było kolejne miejsce o slot car w Polsce oprócz tego forum. Krótko jestem na tym forum ale szczerze przyznam, że ilość ciekawy tematów i wątków pozwoliły mi się zagłębić jeszcze bardziej w temat torów samochodowych ale też widzę, że samo forum jest mało aktywne. Tworzą grupę na FB nie chce konkurować z forum tylko dodać trochę świeżość do tematu.
Jeśli post jest niezgodny z regulaminem to proszę go usunąć.
Pozdro.
Witaj na forum torysamochodowe.pl!
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
Grupa na Facebook FB
-
- Starter
-
- Mistrz kierownicy
Re: Grupa na Facebook FB
umieszczaj chyba nikt nie bedzie miał nic przeciwko. hobby to hobby przeciez
-
- Starter
Zapraszam na FB:
https://www.facebook.com/groups/slotcarspl
Z resztą tak jak pisałem wyżej na forum jest tyle przydatnych porad i informacji, że zawszę się tutaj do niego wróci a FB jako dodatek.
https://www.facebook.com/groups/slotcarspl
Z resztą tak jak pisałem wyżej na forum jest tyle przydatnych porad i informacji, że zawszę się tutaj do niego wróci a FB jako dodatek.
-
- Starter
Sam o tym nawet myślałem. FB to podstawa.
-
- Starter
Zapraszam na FB i jak byś chciał moderatora to nie ma problemu i pisz na priv.hellows pisze:Sam o tym nawet myślałem. FB to podstawa.