Witaj na forum torysamochodowe.pl!
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
SmartRace
-
- Starter
SmartRace
Aplikacja SmartRace - łatwa, bardzo intuicyjna obsługa i w dodatku od niedawna po polsku
Ma sporo dodatków - m.in. symulacja pogody, system kar, tryb mistrzostw, symulacja uszkodzeń, wirtualny samochód bezpieczeństwa, teraz ma wejść jakiś Klub Mistrzostw i jest jeszcze SmartRace Connect - dzięki temu każdy może podpiąć swój smartfon, tablet pod aplikację i mieć swój własny wyświetlacz.
Do działania potrzebny jest AppConnect i apka SmartRace. Potem można użyć np. Schomecasta, żeby rzucić obraz na TV lub monitor i jazda
Generalnie polecam, szczególnie, że jest po polsku. I przy okazji - to pierwsza wersja tłumaczenie, jak macie jakieś sugestie (jak choćby nieszczęsne "potiwerdzenie"...) to przy następnej aktualizacji się poprawi
Ma sporo dodatków - m.in. symulacja pogody, system kar, tryb mistrzostw, symulacja uszkodzeń, wirtualny samochód bezpieczeństwa, teraz ma wejść jakiś Klub Mistrzostw i jest jeszcze SmartRace Connect - dzięki temu każdy może podpiąć swój smartfon, tablet pod aplikację i mieć swój własny wyświetlacz.
Do działania potrzebny jest AppConnect i apka SmartRace. Potem można użyć np. Schomecasta, żeby rzucić obraz na TV lub monitor i jazda
Generalnie polecam, szczególnie, że jest po polsku. I przy okazji - to pierwsza wersja tłumaczenie, jak macie jakieś sugestie (jak choćby nieszczęsne "potiwerdzenie"...) to przy następnej aktualizacji się poprawi
-
- Mistrz kierownicy
Re: SmartRace
Super, dzięki za info
MRO
MRO
- kempol
- Fast&Furious
Dawno nie używałem, od kiedy jest po Polsku?
Pozdrawiam
Kempol
-.- --- -.-. .... .- -- / -.-. .. ..-.. / .- -. .. ..-
"Ci którzy chcą szukają sposobu, ci którzy nie chcą szukają powodu"
Kempol
-
- Starter
Od ostatniej aktualizacji, kilka dni temu fajne, bo komunikaty głosowe są po polsku, dzieciaki mają wielką frajdę jak słyszą, że zrobili najlepszy czas
- kempol
- Fast&Furious
Dzięki za informacje.
Pozdrawiam
Kempol
Kempol
-
- Użytkownik szos
dla mnie ta apka jest super:) do tego można zrobić smart wiew i wyświetlić wszystko na telewizorze. no i teraz jeszcze język polski jest:)
-
- Użytkownik szos
Na stronie smartrace.de jest tez program do projektowania tras a takze gotowe projekty.... bardzo fajnie ze aplikacja jak i strona sie rozwija:)