Wszystko o Slot cars - tory samochodowe w skali 1:43 i 1:32 oraz 1:24. Carrera GO, Carrera Digital 143 i Carrera Digital 132, Scalextric, Ninco itp. Tor wyścigowy dla hobbysty i początkującego
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witaj na forum torysamochodowe.pl!
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Ja w piątek pracuję, więc najwcześniej 17:30. Co gorsza nie wiem jeszcze czy nie będę miał gościa - jeśli tak to mogę spróbować namówić go na jazdę - to mój młodszy braciszek, choć nie wiem co z tego wyjdzie, bo mieliśmy inne plany, ale nie powiem jakie żeby nie promować alkoholu na forum . Jeśli chodzi o terminy zaproponowane przez Kempola to ja mogę we wtorek, ale znowu późno - najwcześniej 18.30, bo o 17.00 mam umówioną sprawę do załatwienia.
Ja postaram się dostosować, czekam na propozycje. Ten 11 w sumie też się okazało, że mi nie pasuje tak więc dobrze wyszło.
Przy okazji ostatnie wyścigi zmobilizowały mnie do rozpoczęcia prac na torem. Krok pierwszy zrobiony uprałem zdobyczną wykładzinę przewidzianą pod tor
Potrzebowałem tego spotkania
Też nie mam wielkich planów na najbliższe weekendy - postaram się dostosować. Może warto na początek spytać Kempola - doświadczenie uczy, że ma najbardziej napięty grafik. BTW też się na nowo zajarałem i przyspieszam prace nad poddaszem...