Istnieją darmowe programy do tworzenia tras, jak np. slotman, ale jeżeli kogoś kusi coś co zostało wręcz stworzone tylko i wyłącznie dla torów carrera to dzięki tej stronie znalazłem kupon promocyjny. Przy finalizowaniu tranzakcji jako kod promocyjny należy podać hasło: carreraslots. Kupon daje 20% zniżki (na chwilę obecną to 4.99€). Ważność kuponu do 17 września 2018. Kupon sprawdzony - działa
Taka drobna uwaga. Po wpisaniu kodu rabatowego widać informacje o rabacie ale nie widać zniżki na stronie internetowej, dopiero po przejściu do strony z płatnością (w moim przypadku paypal) pokazuje się już obniżona cena a gdzieś tam drobnym drukiem rozbite jest to na cenę programu i zniżkę.
P.S. Znalazł ktoś jakieś kody rabatowe na Cocpit XP?
Witaj na forum torysamochodowe.pl!
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
autorennbahnplaner
-
- Użytkownik szos
- Petrus
- Administrator
Re: autorennbahnplaner
Program ten jest rewelacyjny i polecam.
Pozdaaaaaawiam
Petrus
----------------------------------------
"Wcale nie trzeba być szybkim, aby być pierwszym"
Petrus
----------------------------------------
"Wcale nie trzeba być szybkim, aby być pierwszym"
-
- Starter
Wspomniany przez Ciebie "slotman" obsługuje tylko analogi. Co dla niektórych może być istotne.
AUTORENNBAHNPLANER obsługuje wszystko.
AUTORENNBAHNPLANER obsługuje wszystko.
- BlueArrow
- Starter
Kod działa, troszkę zakręcona procedura zakupu, myślałem, że już kupiłem, a byłem dopiero w połowie drogi (chyba, że tak się pozmieniały zakupy przez PayPal ), finalnie po ok. 18minutach od zakupu ze zniżką kod dotarł