Wszystko o Slot cars - tory samochodowe w skali 1:43 i 1:32 oraz 1:24. Carrera GO, Carrera Digital 143 i Carrera Digital 132, Scalextric, Ninco itp. Tor wyścigowy dla hobbysty i początkującego
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witaj na forum torysamochodowe.pl!
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Każdy kiedyś zaczyna swoją przygodę z nowym hobby. Tu możesz zadawać pytania związane ze startem, uruchomieniem i podstawami. Nie wiesz co kupić, nie orientujesz się w rożnych zestawach startowych - spytaj innych
Jak napiszesz do krainyzabawy.pl lub czaszabawy.pl że takie oponki potrzebujesz to Ci je zamówią i będą przy następnej dostawie. Jeśli chciałbyś opony tunningowe to może być np. http://www.slotcar-factory.de/shop/
Pozdaaaaaawiam Petrus
----------------------------------------
"Wcale nie trzeba być szybkim, aby być pierwszym"
Wiele razy osoby pytają o pojedyncze zakręty, a nie pełne komplety. Poniżej link do niemieckiego sklepu gdzie można kupować na sztuki.
Sklep pewny, już kilka razy robiłem tam zakupy.
Taka informacja mi dzisiaj na facebook`u wyskoczyła, może kogoś zainteresuje:
CARRERA Aktion!
20% Rabatt auf alle lagernden Carrera Automodelle!
Gültig ab SOFORT - bis einschließlich kommenden Montag (11.12.2017) um 08.00 Uhr.
Die Preise im Shop werden ganz normal angezeigt.
Nach Eingabe des Gutscheincodes im Warenkorb werden die Preise für die Autos automatisch reduziert.
Gutscheincode: CARRERA
Bedingungen:
- nur über den Online Shop
- nur mit Gutscheincode
- nur auf lagernde Ware (Warenbestand wird angezeigt, was darüber hinaus geht kann von uns nicht geliefert werden!)
- nur bis 11.12.2017 um 08:00 Uhr
- nur für Fahrzeuge. Kein Zubehör, keine Bahnen.
Evolution 1:32 => 31,92EUR
Digital 1:32 => 51,92EUR
Digital 1:24 => 59,92EUR
Weiterhin gilt: ab 75,-EUR erfolgt der Versand kostenfrei. Geschickt kombiniert spart ihr gleich doppelt!
Ważne od razu - do następnego poniedziałku (11.12.2017) o godz. 08.00
Ceny w sklepie pojawiają się zupełnie normalnie.
Po wpisaniu koszyka w koszyku ceny samochodów są automatycznie obniżane.
Kod kuponu: Carrera
Warunki:
- tylko za pośrednictwem sklepu internetowego
- tylko z kodem kod
- Nur auf lagernde ware (warenbestand wird angezeigt, was darüber hinaus geht kann von Uns nicht geliefert werden! )
- tylko do 11.12.2017 o godz. 08:00
- tylko dla pojazdów. Żadnych akcesoriów, żadnych ścieżek.
Ewolucja 1:32 => 31,92 EUR
Digital 1:32 => 51,92 EUR
Digital 1:24 => 59,92 EUR
Stosuje się również: od 75,- eur odbywa się bezpłatnie. W połączeniu z podwójną oszczędza!
Duże zakupy robię w slot car union adres https://www.slotcar-union.com natomiast dawców torów lub jakąś drobnicę to ebay. Na wyspach dodatkowo raz do roku odbywają się targi www.ukslotcarfestival.co.uk gdzie można się zaopatrzyć na miejscu.