Witam
Mam na imię Marek i jestem użytkownikiem torów sygnowanych marką Scalextric, powróciłem do zabawy z uwagi, że synek osiągnął 4 latka więc mam się w końcu z kim ścigać;).
Witaj na forum torysamochodowe.pl!
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
Witam
- p_bladek
- Profesjonalista

Re: Witam
Witamy w zacnym gronie. Fajnie dolączyłeś i drugie fajnie że z Scalextric, co prawda po drugiej stronie mocy ale autka mogą śmigać na obu systemach. Chętnie dowiem się więcej o tym systemie.djzurek pisze:Witam
Mam na imię Marek i jestem użytkownikiem torów sygnowanych marką Scalextric, powróciłem do zabawy z uwagi, że synek osiągnął 4 latka więc mam się w końcu z kim ścigać;).
- Petrus
- Administrator

Cześć Marek,djzurek pisze:Witam
fajnie że dołączyłeś do forum i fajnie że mbędziesz nam mógł więcej powiedzieć o Scaletrix. Oczywiście tak jak my wszyscy pewnie pielęgnujesz to hobby dla dziecka
Zachęcam do prezentacji toru.
@p_bladek: tylko tak nadmienię nieśmiało
Pozdaaaaaawiam 
Petrus
----------------------------------------
"Wcale nie trzeba być szybkim, aby być pierwszym"
Petrus
----------------------------------------
"Wcale nie trzeba być szybkim, aby być pierwszym"
- p_bladek
- Profesjonalista

Zapewne masz rację, już poprawiam, bo nie chciało mi sie pisac kilkukrotnie pełnej nazwyPetrus pisze:Cześć Marek,djzurek pisze:Witam
fajnie że dołączyłeś do forum i fajnie że mbędziesz nam mógł więcej powiedzieć o Scaletrix. Oczywiście tak jak my wszyscy pewnie pielęgnujesz to hobby dla dziecka![]()
.
Zachęcam do prezentacji toru.
@p_bladek: tylko tak nadmienię nieśmiałobo pewnie wiesz, ale tak dla innych
: SCX to inna firma niż Scaletrix
- kempol
- Fast&Furious

Witam
Życzę szerokości i czekam z niecierpliwością na prezentację toru.
Życzę szerokości i czekam z niecierpliwością na prezentację toru.
Pozdrawiam
Kempol
-.- --- -.-. .... .- -- / -.-. .. ..-.. / .- -. .. ..-
"Ci którzy chcą szukają sposobu, ci którzy nie chcą szukają powodu"
Kempol
-.- --- -.-. .... .- -- / -.-. .. ..-.. / .- -. .. ..-
"Ci którzy chcą szukają sposobu, ci którzy nie chcą szukają powodu"