Wszystko o Slot cars - tory samochodowe w skali 1:43 i 1:32 oraz 1:24. Carrera GO, Carrera Digital 143 i Carrera Digital 132, Scalextric, Ninco itp. Tor wyścigowy dla hobbysty i początkującego
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witaj na forum torysamochodowe.pl!
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
I tak fajnie że mi sie udało brame startową w takich pieniążkach. Jestem Zadowolony Driver display zbyteczny. Jeszcze poluje na position tower w fajnych pieniążkach i pitlane.
A spróbuję do logicznej granicy powalczyć . Mam ten zestaw i na podmianke był by w sam raz. Ale spinać się nie będę bo tak jak tutaj piszą doświadczeni nie ma co się pchać w startowe zestawy, tylko lepiej nabyć coś co się wykorzysta a nie będzie leżeć w pudle z cyklu "przydasie"
No tak nie do końca. Najpierw powiedziała że taniej niż 130 + przesyłka nie sprzeda, później trafiła jakiegoś napaleńca za 180 i sprzedać po umówionej cenie nie chciała. Trochę nie poważne. Ja bym poczekał. Ma parę sztuk i cena już spadła z 200. Płacić za evo 160 PLN?
No tak nie do końca. Najpierw powiedziała że taniej niż 130 + przesyłka nie sprzeda, później trafiła jakiegoś napaleńca za 180 i sprzedać po umówionej cenie nie chciała. Trochę nie poważne. Ja bym poczekał. Ma parę sztuk i cena już spadła z 200. Płacić za evo 160 PLN?
Panowie, to jest Carrera GO, nie EVO
"PORSCHE RS SPYDER 2006 NO. 7
Art. nr. 2006103 6
Skala: 1:43
Współpracuje z Carrera GO! Carrera Digital 143"