Witaj na forum torysamochodowe.pl!
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
Autodraha ITES dzisiejszy czeski tor FARO
-
kafar1982
- Starter

Autodraha ITES dzisiejszy czeski tor FARO
witam serdecznie.Sa tu jakies osoby którzy posiadaja ten stary sytem jak czeska AUTODRAHA(poszukuje skrzyżowania do tego systemu).Posiadam ponad 20m tego toru.teraz planuje kupic dzieciakowi carrera digital 132 i zrobic przeróbkę pod Autodrahe
)
- Petrus
- Administrator

Re: Autodraha ITES dzisiejszy czeski tor FARO
Witaj Kafar,
kiedyś na forum chyba był kolega, który interesował się również tym systemem. Temat jest bardzo oryginalny. Może umieść jakieś zdjęcia Twojego obecnego toru oraz samochodów gdyż taki tor nie często się zdarza i dobrze by było mieć tutaj taki rarytas.
kiedyś na forum chyba był kolega, który interesował się również tym systemem. Temat jest bardzo oryginalny. Może umieść jakieś zdjęcia Twojego obecnego toru oraz samochodów gdyż taki tor nie często się zdarza i dobrze by było mieć tutaj taki rarytas.
Pozdaaaaaawiam 
Petrus
----------------------------------------
"Wcale nie trzeba być szybkim, aby być pierwszym"
Petrus
-
edmundito
- Użytkownik szos

Hejka
mam czeski tor z dwoma skrzyzowaniami i to chyba auto draha ITES
podeslij jakies zdjecie to sie upewnie
strzala
mam czeski tor z dwoma skrzyzowaniami i to chyba auto draha ITES
podeslij jakies zdjecie to sie upewnie
strzala
- Petrus
- Administrator

No i udało się coś zorganizować? Jak wygląda taki tor w tym systemie? Umieśćcie jakieś zdjęcia.
Pozdaaaaaawiam 
Petrus
Petrus
-
edmundito
- Użytkownik szos

jutro wstawie zdjecie
kolega co szukal chyba juz nie szuka
kolega co szukal chyba juz nie szuka
-
vale388
- Starter

witam.Jestem zainteresowany kupnem toru Autodraha,jesli ma ktoś na sprzedaż proszę o kontakt r.skor@wp.pl
-
MacI
- Starter

Witam. Pojawiła się prośba by przedstawić swój tor Autodraha. Obecnie przygotowuję całą kolekcję (właściwe słowo ponieważ to prawie zabytek) na sprzedaż i musiałem zrobić zdjęcia. Kilka z nich wrzucam tutaj.
Cały zestaw ma ponad 20m (nigdy dokładnie nie mierzyłem). Zwężenie, profilowany zakręt, 4 x krzyżówka, 2 x tor z kontrolerami, most (ma również dodatkowe filary oraz podpory do wykonania podwójnego mostu - dwa rzędy torów obok siebie), 9 x aut, zestaw band.
Dla zainteresowanych odsyłam do strony FARO http://www.autodraha-faro.cz/mutace/pl/ gdzie można poczytać o całej historii czechosłowackiego (w tamtych latach) toru Autodraha.
Cały zestaw ma ponad 20m (nigdy dokładnie nie mierzyłem). Zwężenie, profilowany zakręt, 4 x krzyżówka, 2 x tor z kontrolerami, most (ma również dodatkowe filary oraz podpory do wykonania podwójnego mostu - dwa rzędy torów obok siebie), 9 x aut, zestaw band.
Dla zainteresowanych odsyłam do strony FARO http://www.autodraha-faro.cz/mutace/pl/ gdzie można poczytać o całej historii czechosłowackiego (w tamtych latach) toru Autodraha.
- Petrus
- Administrator

Wow! Piękny 
Pozdaaaaaawiam 
Petrus
Petrus